Τρεις Γενιές
Τυροκόμοι

Με αγάπη και σεβασμό προς τις αξίες μας, τρεις γενιές τώρα, παράγουμε στο Τυροκομείο μας εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά. Όταν ξεκινήσαμε το 1937 δεν είχαμε παρά αγνό, καλό γάλα και μερικές δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές. Τα βασικά, δηλαδή, συστατικά που και σήμερα στηρίζουν τις εξαιρετικές γεύσεις των προϊόντων μας.
Σε αυτά προσθέτουμε την αναζήτηση νέων ιδεών, τη δημιουργικότητα και το καλό τεχνικό υπόβαθρο, χαρίζοντας υψηλή ποιότητα και αληθινή γεύση σε ό,τι ονομάζουμε παράδοση. Παράλληλα, επιδιώκουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας τόσο με κτηνοτρόφους όσο και με άλλους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εμάς.
Έτσι φέρνουμε στο τραπέζι σας τα καλύτερα προϊόντα!

Από το 1937 με πολύ αγάπη και μεράκι

Κληρονομιά που
έγινε παράδοση

Το πρώτο βήμα έγινε το 1937 όταν η οικογένειά μας ξεκίνησε να φτιάχνει τυρί και γιαούρτι με γάλα από το δικό της κοπάδι ζώων για να φιλέψει τους κατοίκους του Μαρκοπούλου, στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην πλατεία της περιοχής. Τη δεκαετία του ’60 δημιουργήσαμε το Τυροκομείο μας στο Μαρκόπουλο, επεκτείνοντας τη μικρή παραγωγή γαλακτοκομικών σε μια ολοκληρωμένη και δομημένη παραγωγική διαδικασία, η οποία ακόμα και σήμερα διαφυλάσσει τα βασικά στοιχεία της παράδοσης.
Συνεχίζοντας την ιστορία της οικογένειας και με το ίδιο όραμα για τη δημιουργία εκλεκτών προϊόντων, συλλέγουμε γάλα από επιλεγμένα κοπάδια ζώων και με ενθουσιασμό δημιουργούμε τυριά, γιαούρτι, ρυζόγαλο και άλλα γαλακτοκομικά, πάντα με βλέμμα στραμμένο στην ποιότητα. Το Τυροκομείο μας στο Μαρκόπουλο τροφοδοτεί σήμερα τα επτά καταστήματα λιανικής του δικτύου μας, στα οποία εκτός από τα εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά είδη μπορεί κανείς να γευτεί και να προμηθευτεί επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, με τους οποίους συνεργαζόμαστε και εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια.
Συνεχίζουμε ότι παραλάβαμε με επιμονή στην ποιότητα και μεράκι, ώστε να προσφέρουμε καθημερινά μια συνολική εμπειρία γεύσης υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες των καταστημάτων μας.